Despre Miropa Arm Stingatoare Servicii Parteneri Contact
Stingatoare portabile - stingatoare cu pulbere - stingatoare cu spuma - stingatoare cu dioxid de carbon Stingatoare transportabile - stingatoare cu pulbere - stingatoare cu spuma - stingatoare cu dioxid de carbon Accesorii PSI - racorduri - tevi de refulare - furtune de refulare - reductii - alte accesorii PSI Hidranti Pichet PSI Piese de schimb Costume de protectie
Servicii

Executam servicii de service si reincarcare extinctoare.

Reincarcari

Pulberile ABC 20
Pulberile ABC 20 constau intr-un amestec de monofosfat de amoniu si sulfat de amoniu in stare de particule cu dimensiune selectata. Acest amestec este tratat cu aditivi de imbunatatire a curgerii si pentru marire a rezistentei la umectare.

Pulberile ABC 40
Pulberile ABC 40 constau intr-un amestec de monofosfat de amoniu si sulfat de amoniu in stare de particule cu dimensiune selectata. Acest amestec este tratat cu aditivi de imbunatatire a curgerii si pentru marire a rezistentei la umectare.

Pulberi clasa BC
Destinata utilizarii la stingerea incendiilor in lichide inflamabile si in gaze, pulberea de tip BC este o pulbere stingatoare compatibila cu spuma, pe baza de bicarbonat de sodiu tratat cu aditivi pentru imbunatatirea curgerii si pentru marirea rezistentei la umectare.

Contact sediu

Sebes, Lancram, str. Veche, nr. 18

Mobil: 0740 094 321

E-mail: miropaarmsrl@yahoo.com